Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 50 2017
Sajtdeszka, 3 részes sajteszközzel

Sajtkínáló szett

Ennek a sajtdeszkának köszönhetően az ínyencek mindig a kezük ügyében tudhatják azt, amire szükségük van. A készlet a deszkán kívül egy-egy kemény és puha sajthoz való késből, valamint sajtvillából álló 3 részes nemesacél szettből áll. Pengeacél és bükkfa Az pengék edzett pengeacélból készültek, a szép bükkfa nyelek pedig rusztikus jellegűek. Maga a deszka is bükkfából készült - és egy olyan fiókkal is ellátták, amelyben az eszközök helytakarékosan tárolhatók, ha éppen nincs rájuk szükség. Hogy sokáig örömét lelhesse a készletben, javasoljuk, hogy kézzel tisztítsa az eszközöket.
9 995 Ft
9 995 Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.