Schließen
Sapkák, sálak

Gyereksapkák és gyereksálak

Amikor odakint a szél fütyül, óvni kell a gyermek érzékeny füleit. Adjon csemetéjére divatos sapkát és vagány sálat, ami egyszerre véd és melegít, ráadásul még olyan menő is, hogy le sem akarja majd venni. A fejfedő nyáron is kötelező! Fedezze fel a Tchibo minőségi gyereksapkáit, kiváló TCM-minőségben – így csupa öröm az online vásárlás.

Melyik gyereksapka melegít különösen jól?

Télre a nyírt gyapjúból készült kötött sapka a legjobb, belül puha polár béléssel. A polár könnyű és kellemes tapintású, valamint szigetelő tulajdonságokkal bír, míg a nyírt gyapjú plusz meleget ad és kívül tartja a nedvességet. Kedvelt lányka és fiú sapka a bojtos, lehetőleg a többi kiegészítővel (kesztyűvel és sállal) harmonizáló kivitelben. Nagyon praktikus a belebújós sapka, ami egyidejűleg a nyakat is védi.

Ezek a minták teszik dekoratívvá a gyereksálakat

Az egyszínű modellek kiválóan viselhetők mintás kabáthoz, míg a színes csíkosak szépen kiegészítik az egyszerűbb ruházatot. A kifordítható modellek egyik oldala többnyire színes mintás, a másik pedig egyszínű. Tipp: A sapkához illő színt válasszon! A hosszabb sálakat díszítheti még hímzés vagy vidám bojtok – ezeknél azonban ügyeljen arra, hogy a gyerekek játék közben nehogy fennakadhassanak faágakon vagy játékokon.