Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 4 2017
Silk’n-Glide™ szőrtelenítő készülék

Silk’n-Glide™-Xpress szőrtelenítő készülék

Időt takarít meg a fürdőszobai higiénia során 300.000 fényimpulzussal és 3 cm² kezelési felülettel a Silk’n Glide™Xpress modell a leggyorsabb otthoni használatra alkalmas szőrtelenítő készülék: – az egész testen történő alkalmazás kevesebb, mint 20 percet vesz igénybe. A készülék olyan fényimpulzusokon alapuló HPL™ technológiával működik, amely tartósan eltávolítja a nem kívánt szőrszálakat. A kezelés alkalmazás segítségével megtervezhető. Egyszerű, biztonságos és fájdalommentes szőrtelenítés A szőrtelenítő az egész testen, sőt még az arc érzékeny területein is használható és villámgyorsan varázsol bársonyosan sima bőrt. A szőrmennyiség csökkenése az legutolsó kezelés után akár a 92%-ot is elérheti. A kézreálló, klinikailag bevizsgált, férfiak és nők számára egyaránt alkalmas készülék használata különösen biztonságos a bőrszínérzékelőnek köszönhetően, így sötétebb bőrtípusokhoz is használható.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 4/2017  A Hamam fürdő varázsa

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.