Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 12 2018
Silk'n®-Infinity™ szőrtelenítő készülék

Silk'n®-Infinity™ szőrtelenítő készülék

Kényelmes, hatékony és időtakarékos 400.000 fényimpulzussal és mintegy 3 cm² kezelési felülettel a Silk'n®-Infinity™ modell a leggyorsabb otthoni használatra alkalmas szőrtelenítő készülék a világon: a teljes testkezeléshez kevesebb, mint 20 percre van szükség. A Bluetooth® technológiának köszönhetően a kezelés egyéni megtervezése érdekében, Android és iOS rendszerekre is elérhető, ingyenes alkalmazás is rendelkezésre áll. Innovatív eHPL™ technológia A Silk'n®-Infinity™ szőrtelenítő készülék eHPL-lel, egy olyan innovatív technológiával működik, amely a galvános és az optikai energiát kombinálja. Ennek során a szőrtelenítés előtt kinyitja a pórusokat - a különösen hatásos eredmény és a teljes kezeléssorozat befejezését követő, akár 92%-os szőrcsökkenés elérése érdekében. Egyszerű és biztonságos használat Az öt energiafokozattal rendelkező kézreálló készülék a bőrszín felismerésére szolgáló szabadalmaztatott érzékelőnek köszönhetően különösen biztonságos és sötétebb bőrtónuson is használható. A sebesség beállítható: a másodpercenkénti 1 impulzustól a 2 másodpercenkénti 1 impulzusig. Fertőtlenítésre szolgáló cleansing box is tartozik a készlethez Annak érdekében, hogy a higiénikus használat több személy esetén is biztosított legyen, egy fertőtlenítésre szolgáló cleansing box is tartozik a készlethez.
63 995 Ft
63 995Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 12/2018  Otthoni pihenés & wellness

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek