Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 43 2014
Sminkkészlet, tükörrel

Sminkkészlet, tükrös dobozzal

Ezzel a sokoldalú sminkkészlettel semmi sem szabhat határt a kreativitásnak. A készletben 4 külön kivehető paletta található 10-10 szemhéjfestékkel, 2 szájfénnyel és 1 pirosítóval különböző divatos színekben. A kazetta ablakos, valamint fedelében tükör található. A könnyű felvitel érdekében kétoldalas applikátorok és ajakecsetek is tartoznak a készlethez. Kis sminkdobozzal utazáshoz Remekül elfér a ridikülben ez a tükrös fedelű, hordozható doboz: a kívánt színpaletta egyszerűen belehelyezhető, így útközben is tökéletes smink készíthető. Anyag: Fekete műanyag kazetta

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 43/2014  Mindent a szépségért

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.