Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 16 2018
Smoothiekészítő

Smoothiekészítő

A smoothiek rendkívül rendkívül sokféle ízűek lehetnek - ennek a smoothiekészítőnek köszönhetően pedig végtelen számú változat készíthető el. Ezzel a konyhai eszközzel a legkülönfélébb gyümölcsök és zöldségek alakíthatók át a különböző receptek alapján, gombnyomásra mennyeien friss vitaminturmixszá. És hogy útközben is fogyaszthassa kreációját, a három keverőpoharat olyan hordozható fedéllel lezárhatók, amelyet ivónyílással és biztonsági zárral is elláttak. Egyszerű használat A turmixgép percenként körülbelül 20.000 fordulattal pürésít, ezáltal jég aprítására is alkalmas. Ha pedig valamivel keményebb hozzávalókat kell feldolgozni, a pulzáló funkció rövid ideig tartó, nagy erejű keverésre szolgál. A skálabeosztással ellátott keverőedény a fedélhez és a keverőfejhez hasonlóan mosogatógépben tisztítható. A csúszásgátló talpak kellő stabilitásról gondoskodnak, a kábel hossza pedig az alján található kábeltartó segítségével állítható.
8 995 Ft
8 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.