Schließen

Sokszínű hálószobák

Álomszép ágyneműk & kiegészítők

Kedvenceink a kollekcióból

Beköltözik az ősz

Színes & mintás ágyneműk

 
   
     
    
   
  
  

Ágyneműkalauz

A legfontosabb tulajdonságok röviden

Flanell Bettbezug

Flanel

 • Puha és meleg
 • Bolyhozott, tiszta pamut
 • Nedvszívó és bőrbarát
Biber Bettbezug

Pamutflanel

 • Kellemesen puha szövet tiszta pamutból
 • Nem igényel vasalást & gyorsan szárad
 • Hőmérsékletkiegyenlítő
Renforcé Bettbezug

Renforcé

 • Finom, sima szövet
 • Nedvszívó
 • Minden évszakban használható
 • Hőmérsékletkiegyenlítő
Perkal Bettbezug

Perkál

 • Nagyon könnyű pamutszövet
 • Kiváló nedvszívó
 • Lélegző & hőmérsékletkiegyenlítő

Kellemes anyagok, kellemes álmok

Lepedők & párnahuzatok

 
  
     
  
Sajnos már elfogyott
  
Sajnos már elfogyott
    

A pihentető alvásért

A pihentető alvásért Kiváló minőségű párnák & paplanok

 
Sajnos már elfogyott
 
Sajnos már elfogyott
 
Sajnos már elfogyott

Kényelmes alvás

az irisette®-től

A kiváló minőségű anyagok felhasználása, az alkalmazott anyagok és végtermékek folyamatos minőségellenőrzése, az erőforrásokkal való kíméletes bánásmód, valamint a biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi szempontok szigorú betartása – ezt jelenti az irisette®, „a pihentető alvás szakértője”.

Melyik töltetet válasszam?

Szintetikus anyagszál – különösen puha

A kizárólag a Tchibo számára kifejlesztett szintetikus anyagszállal töltött steppelt paplan mindig tökéletes választás. Töltete kellemesen könnyű, csodálatosan puha és optimális szellőzésről gondoskodik. A tiszta pamutból álló huzatot körbefutó paszpólozással látták el.

Pehely – puha & puffos

Pehelypaplanjaink 90% fehér pehellyel, valamint 10% tollal töltöttek, ezáltal csodálatosan puhák és puffosak. Ezen kívül hőmérsékletkiegyenlítő hatásúak, így kellemes alvási körülményeket biztosítanak. A paplanok kizárólag olyan pehely és toll felhasználásával készültek, amelyek nem élő állatoktól származnak.

Teveszőr – príma klíma!

A kizárólag a Tchibo számára kifejlesztett teveszőr dupla paplan légkamrái révén optimális hőszigetelésről gondoskodik a hűvösebb éjszakákon. A paplan tiszta pamutból álló huzatának köszönhetően hihetetlenül lágy tapintású és kiváló nedvességfelvétel jellemzi.

Egészséges fekvés, jobb alvás

Kiváló minőségű matracok & kiegészítők

EGYÜTT TUDUNK VÁLTOZTATNI!

Mindannyian felelősséggel viseltetünk a világ iránt, amelyben ma és holnap élünk. Ezért mi a Tchibo-nál 14 éve azon dolgozunk, hogy termékeink méltányos módon készüljenek - tiszteletben tartva környezetünket és azokat az embereket, akikkel együtt dolgozunk. Már számos területen sikert értünk el, amire büszkék vagyunk. Egyúttal azt is tudjuk, hogy még mindig sok a teendőnk - ez azonban egyedül nem, hanem csakis együtt sikerülhet. Együtt azokkal az emberekkel, akik termékeinket gyártják, és együtt Önökkel - vásárlóinkkal, akik termékeinket választják. A témával kapcsolatban további információkat talál a https://www.tchibo.hu/fenntarthatosag-a-tchibo-nal-c400107044.html weboldalon.
A Global Organic Textile Standard (GOTS) szerint tanúsított ruháink viselete háromszorosan is jó érzés. Mert az ellenőrzött biológiai mezőgazdaságból és a környezeti és társadalmi követelményeknek megfelelő teljes textil termelési láncból mindenki profitál: A környezet, az emberek, a beszállítói lánc és Te is.

GOTS MINŐSÉG
Ezen a héten válogatott termékek kaptak GOTS tanúsítást. Ezek 70% / legalább 70% pamutot tartalmaznak ellenőrzött biológiai termelésből és a Global Organic Textile Standard (GOTS) előírásai szerint kerültek előállításra. Mind a termelés, mind a feldolgozás során kerüljük a veszélyes vegyszerek és kritikus adalékok használatát.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
A Cotton made in Africa textíliáink is a JÓT TETTÉL jelöléssel rendelkeznek, mivel segítik a fenntartható pamuttermesztést Afrikában. A kezdeményezés ott körülbelül 670.000 pamuttermelővel dolgozik együtt és a családtagokat is beleszámítva kereken 5,3 millió embernek nyújtanak segítséget saját maguk megsegítésére egy jobb élet érdekében.

SEGÍTSÉG KERESKEDELEMMEL
Társadalmi igazságosság, több bevétel a családoknak és környezetvédelem – Ezek a célok. A termelők képzéseken tanulják meg, hogy hogyan ültessék a pamutot hatékonyan és környezetbarát módon. A nagyobb terméshozammal és a magasabb bevételekkel saját erejükből javítják saját és családjuk helyzetét. Minél több pamutot vásárolnak, annál jobb, mivel a vállalatok által fizetett licencdíjakból a termelési helyszíneken pl. iskolákat támogatnak. Így amellett, hogy a kényelmes viseletű divatot magadnak vásárolod, másoknak jobb jövőt is ajándékozol.