Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 2 2017
Sportkarpánt okostelefonhoz

Sportkarpánt okostelefonhoz

Ezzel az okostelefonhoz használható sportkarpánttal folyamatosan és könnyen ellenőrizheti a sportoláshoz kapcsolódó alkalmazásokat. Számos kereskedelmi forgalomban kapható okostelefonhoz illik, az ablaknak köszönhetően könnyen kezelhető az érintőképernyő. A különösen puha és széles pánt bősége a tépőzár segítségével igény szerint állítható. A karpántot fényvisszaverővel, illetve nyílásokkal is ellátták a fejhallgatókábel számára, ezen kívül egy nagy zseb is található a hátoldalon, melyben a pénz és a kulcsok tárolhatók.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 2/2017  Futásra készen!

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.