Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 33 2018
Sportöv okostelefonhoz

Sportöv okostelefonhoz

Tökéletes megoldás, hogy futás közben mindig szemmel tarthassa a fitnesz applikációt. Ebben a sportövben edzés közben is könnyen hozzáférhető az okostelefon, a kulcsok vagy a pénz. Ideális kísérő sportolás és edzés közben A legtöbb kereskedelmi forgalomban kapható okostelefonhoz illő futóövet fejhallgatókábelhez kialakított oldalsó nyílással látták el, a csatos zárral ellátott, rugalmas és állítható bőségű övnek köszönhetően pedig kellemes viseletet biztosít. A körbefutó, fényvisszaverő paszpólozás jobb láthatóságot biztosít, a két belső zsebben pedig jól elfér az aprópénz vagy a bankkártya.
2 295 Ft
2 295 Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.