Schließen

Stílusos megjelenés

Nappali & éjszakai viseletek férfiaknak

Kedvenceink a kollekcióból

Nyári szettek férfiaknak

Ingek, felsők & rövidnadrágok

Viselje felelősséggel!

Miért biopamut?

A biogazdálkodás védi a természetet, kíméli a talajt, csökkenti a vízfogyasztást, így pedig hozzájárul ahhoz, hogy a jövőben is mezőgazdasági tevékenységet folytathassunk.

  
néhány darab kapható
 
Sajnos már elfogyott
 
  
  
  
  
  
 
  
  
  
 
néhány darab kapható
  • Férfi fürdőnadrág, sötétkék
Rendkívül kényelmes viselet és tökéletesen áll
3 995Ft
Gyorsnézet
 
  

Kényelmes fehérneműk

Pizsamák, alsóneműk & szabadidőruhák

Fenntartható anyagok a Tchibo-nál

Az ezekhez a termékekhez felhasznált pamut ökológiai gazdálkodásból származik. Ez azt jelenti, hogy a növények termesztésekor kizárólag természetes trágyázó és növényvédő szereket alkalmaztak. Mindez vizet takarít meg, védi a talajt, valamint kíméli az embert és környezetét.
Amennyiben a termék a Global Organic Textile Standard (GOTS) szabványnak megfelelően tanúsított, a gyártó az ökológiai gyapottermelésen túl a teljes termelési láncban ügyel a szociális kritériumok betartására is.
A Zöld Gomb egy állam által kibocsátott védjegy. Társadalmi és környezetvédelmi szempontok szerint előállított textíliákat jelöl. Ezen kívül a vállalat elkötelezettségét egészként vizsgálja. Nekünk a Tchibo-nál igazolnunk kell, hogy tisztában vagyunk az ellátási lánc kockázataival és felelősséget vállalunk ezekért. Egyes termékeink mostantól a Zöld Gomb jelzést viselik. További információk: https://www.tchibo.hu/fenntarthatosag-a-tchibo-nal-c400107044.html és a www.gruener-knopf.de oldalon.
 
  
  
   
  
  • 2 finoman bordázott férfi trikó szettben
Zavaró oldalvarrás nélkül
2 995Ft
Gyorsnézet
    
 
  • 2 férfi boxer alsónadrág szettben, fekete
Lapos, rugalmas, gumis derékrész
3 495Ft
Gyorsnézet
  
     
 
 
    
      

MÉLTÁNYOSSÁG AZ EMBERREL ÉS A TERMÉSZETTEL: EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK

A Tchibo-nál 13 éve azon dolgozunk, hogy termékeinket méltányos módon állíthassuk elő. Fontos számunkra a környezet védelme és a tisztességes magatartás mindazokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk. Célunk, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínáljunk, melyekre a kiváló minőség mellett társadalmi és ökológiai méltányosság jellemző. Mindezt már számos területen sikerrel megvalósítottuk, de tudjuk, hogy még mindig van teendőnk. Hogy ebben a kollekcióban mit is jelent a fenntarthatóság, azt itt és a termékleírásnál tudhatja meg.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
A Global Organic Textile Standard (GOTS) szerint tanúsított ruháink viselete háromszorosan is jó érzés. Mert az ellenőrzött biológiai mezőgazdaságból és a környezeti és társadalmi követelményeknek megfelelő teljes textil termelési láncból mindenki profitál: A környezet, az emberek, a beszállítói lánc és Te is.

GOTS MINŐSÉG
Ezen a héten válogatott termékek kaptak GOTS tanúsítást. Ezek 70% / legalább 70% pamutot tartalmaznak ellenőrzött biológiai termelésből és a Global Organic Textile Standard (GOTS) előírásai szerint kerültek előállításra. Mind a termelés, mind a feldolgozás során kerüljük a veszélyes vegyszerek és kritikus adalékok használatát.
A Cotton made in Africa textíliáink is a JÓT TETTÉL jelöléssel rendelkeznek, mivel segítik a fenntartható pamuttermesztést Afrikában. A kezdeményezés ott körülbelül 670.000 pamuttermelővel dolgozik együtt és a családtagokat is beleszámítva kereken 5,3 millió embernek nyújtanak segítséget saját maguk megsegítésére egy jobb élet érdekében.

SEGÍTSÉG KERESKEDELEMMEL
Társadalmi igazságosság, több bevétel a családoknak és környezetvédelem – Ezek a célok. A termelők képzéseken tanulják meg, hogy hogyan ültessék a pamutot hatékonyan és környezetbarát módon. A nagyobb terméshozammal és a magasabb bevételekkel saját erejükből javítják saját és családjuk helyzetét. Minél több pamutot vásárolnak, annál jobb, mivel a vállalatok által fizetett licencdíjakból a termelési helyszíneken pl. iskolákat támogatnak. Így amellett, hogy a kényelmes viseletű divatot magadnak vásárolod, másoknak jobb jövőt is ajándékozol.