Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 44 2016
Sütési segédeszközkészlet

Sütési segédeszközkészlet

Mézeskalács, aprósütemény vagy karácsonyi kalács: ha elkezdődik a karácsonyi sütési időszak, elérkezik a szilikonból készült sütési segédeszközök ideje is. Hiszen az innovatív, rugalmas anyag +210 °C-ig hőálló, mosogatógépben tisztítható és egyszerűen hihetetlenül praktikus. Szilikon sütőecset A szilikonsörtés sütőecset nem ragad össze, nem hullanak a szálak - modern alternatíva a nagymamák idejéből származó klasszikus sütőecsettel szemben. Kampós tésztakaparó lapát A különösen rugalmas anyag révén a tésztakaparó lapát igazodik a keverőedény formájához, így nem marad benne tészta. A nyél végén lévő kampó is nagyon ötletes, hiszen segítségével az ujjak megégetése nélkül lehet kihúzni a sütőrácsot.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.