Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 45 2016
Sütőforma készlet

Sütőforma készlet

Belső oldala GREBLON® B1 tapadásmentes bevonattal Mivel a sütőforma belső oldalát GREBLON® B1 tapadásmentes bevonattal látták el, a kész sütemény sütés után könnyedén kivehető a formából. A tészta nem tapad le, majd a forma kézzel könnyen megtisztítható. 230 °C-ig hőálló. ===Sütőforma szivárgásmentes aljjal és 2 dekorációs sablonnal A sütőformát szivárgásmentes, szorosan záródó aljjal látták el, a két sablon segítségével pedig kakaóporral díszíthető ki a kész sütemény vagy fantáziadús süteménykreáció készíthető porcukor felhasználásával - a kezdeti időszakban azonban a mellékelt receptjavaslat is használható.
3 995 Ft
3 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek