Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 39 2016
Sütőforma kóstolószelettel

Sütőforma kóstolószelettel

Egyszerűen tesztelhető a sütési eredmény A kóstolószelettel ellátott sütőforma használata nagyon egyszerű: először megsütjük a süteményt a próbaszelettel, majd kiborítjuk és megfordítjuk. Ezután levágjuk a próbaszeletet - így a sütemény hagyományos, kerek formájúvá válik. Receptjavaslat is tartozik hozzá, így akár azonnal hozzákezdhet a sütéshez. Sütőforma minőségi tapadásmentes bevonattal A minőségi GREBLON® B1 tapadásmentes bevonat csökkenti a tészta letapadását és megkönnyíti a forma tisztítását. A sütemény könnyen kivehető belőle. A sütőforma +230 °C-ig hőálló és mosogatógépben tisztítható.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.