Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 11 2018
Sütőformakészlet szállítófedéllel

Sütőformakészlet szállítófedéllel

Sütéshez, tároláshoz és szállításhoz: ez a szállítófedéllel ellátott sütőformakészlet sokoldalú segítőtársként szolgál, ha finom süteményekről van szó. A körülbelül 26 cm méretű forma két oldalsó hordozófüllel, valamint két szivárgásmentes, szorosan záródó aljjal rendelkezik - normál süteményhez és szív alakú kuglófhoz. A forma belső oldalán lévő GREBLON® B1 tapadásmentes bevonat csökkenti a tészta letapadását és könnyű tisztíthatóságról gondoskodik. Ezen kívül a multifunkcionális sütőformához két inspiráló sütési ötletet is mellékelünk.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.