Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 13 2018
Szabóollókészlet, 3 db

Szabóolló készlet, 3 db

Minden megvarrt ruhadarab az anyag kiszabásánál kezdődik: ennek a szabóolló készletnek köszönhetően pedig tökéletes segédeszközöket használhat mindehhez. Az ollók a softgrip betétekkel ellátott ergonomikusan formázott markolatok révén különösen könnyen használhatók, a pengeacélból készült vágóélek pedig számtalan anyagot szabnak fel precíz módon. Minden célra a megfelelő olló Ez az ollókészlet a szegélyek pontos vágására szolgáló, körülbelül 22 cm hosszú szabóollónak, a finomabb varrómunkákhoz használható, mintegy tíz centiméter hosszú, hegyes végű ollónak, valamint a körülbelül 22,5 cm hosszú, díszszegélyek kialakításához használható cikkcakkollónak köszönhetően minden kívánságot teljesít.
4 495 Ft
4 495 Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.