Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 10 2018
Szakáll- és hajvágó

Szakáll- és hajvágó

Egy ápolt szakáll naponta igényli a törődést. És hogy ez a lehető legkönnyebb legyen, ez a szakállnyíró olyan kerámiapengével ellátott titánbevonatú pengeblokkal rendelkezik, amely különösen éles és lényegesen hosszabb ideig megőrzi vágóképességét. Különböző vágáshossz, egyszerű tisztítás A szakáll- és hajvágó rátét nélkül egy milliméteres vágáshosszal rendelkezik, a két rátéttel pedig 3-9 és 10-25 milliméterre állítható. A vágásszélesség 30 milliméter. A szőrnyíró hálózati kábelről történő töltés közben is használható, ezen kívül a hálózati adapter automatikusan igazodik a feszültséghez – így világszerte használható. A vágófej egyszerűen, folyó víz alatt tisztítható.
5 995 Ft
5 995 Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 10/2018  Zene, divat & technika

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.