Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 3 2018
Szekrény takarítóeszközöknek

Univerzális szekrény

A takarítóeszközöknek való szekrény rengeteg tárolóhellyel biztosít rendet és áttekinthetőséget a szekrényben, a három variálható kosár révén pedig számos felszerelési és elrendezési lehetőséget kínál az olyan takarítóeszközök számára, mint a porszívó, seprű, felmosó, vödör és rongyok. Az öt S-alakú akasztóval rendelkező kicsi kosár kisebb takarítóeszközökhöz használható, a két nagyobb kosár pedig a porszívó és a vödör számára biztosít helyet. A Tchibo-nál külön beszerezhető univerzális tartó tökéletesen kiegészíti ezt a függőszekrényt.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.