Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 3 2019
Szekrényajtóra szerelhető polc

Szekrényajtóra szerelhető polc

Rendesen praktikus! Ez az ajtóra szerelhető polc tökéletes helyet biztosít a takarító- és tisztítószerek tárolásához - ideális konyhába, fürdőszobába vagy háztartási helyiségbe. Egyszerűen a szekrényajtó belső oldalán lévő felső peremre akasztható - nincs szükség fúrásra, sem ragasztásra - így ha éppen nem használja, egyszerűen eltüntethető a szekrényben. Stabil, porbevonatú fémből készült és számos praktikus tárolási lehetőséget biztosít: A felső kosáron lévő kampóra akaszthatók pl. a tisztítókendők A felső tárolókosár ideális pl. szivacsokhoz és kefékhez Az alsó tárolókosár ideális pl. mosogatógép tabletták, tisztító- és mosogatószerek számára
3 995 Ft
3 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.