Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 32 2015
Szekrénymodul, ajtóval

Szekrénymodul, ajtóval

A rugalmasan kombinálható modulbútorokkal méretre szabott megoldások jöhetnek létre minden helyiségben. Kiváló ötlet a kisebb szobák vagy például a tetőtér optimális kihasználása érdekében. Szekrénymodul 2 ajtóval és 2 fiókkal Ez a szekrénymodul igény szerint kombinálható más modulokkal és tetszés szerint bővíthető. Két ajtóval és három polclappal, valamint két fémcsúszós fiókkal rendelkezik. Stílusos dizájn A bútordarab a kiváló minőségű, profilmart, enyhén előreugró fedőlappal és a dekoratív, keretes ajtókkal, valamint nemesacél hatású fogantyúkkal remekül illik a vidéki bájjal rendelkező, modern lakberendezési stílushoz.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 32/2015  Bútorvásár

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.