Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 1 2017
Szemellenzős sí- és snowboardsisak

Szemellenzős sí- és snowboardsisak

Egy bevizsgált sisak egyszerűen elengedhetetlen része a síeléskor vagy snowboadozáskor viselt biztonsági felszerelésnek. Ez a levehető szemellenzővel ellátott sísisak átfogó védelmet biztosít a fej és az arc területének. Ütés-, UV- és hidegtörés-álló külső héjjal rendelkezik, sisakpántja pedig a tekerőgomb segítségével fokozatmentesen beállítható a tökéletes illeszkedés érdekében. Funkcionális részletek Felhajtható, levehető szemellenző S2-védelmi kategóriával Állítható, párnázott, kattanózáras állpánt Optimálisan keringő levegő a 16 szellőzőnyílás révén: közülük 4 tolólappal Párnázott bélés - kivehető és mosható Szemüvegesek is használhatják

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 1/2017  Sí leárazás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.