Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 43 2014
Szemöldökformázó készlet

Szemöldökformázó készlet

Tökéletes ívű szemöldök az ápolt megjelenésért: ezzel a szemöldökformázó készlettel saját magunk is könnyedén tökéletesre formázhatjuk szemöldökünket. Komplett készlet a tökéletes szemöldökért Ebben a készletben mindent megtalál: 3 különböző sablon. 1 szemöldökceruza a szemöldökforma megrajzolásához, 1 szemöldökcsipesz és 1 szemöldökkefe fésűvel. És hogy a szemöldök alatt a smink is tökéletes legyen, a doboz mindemellett 3 lágyan csillogó szemhéjfestéket is tartalmaz ecsettel együtt. Dekoratív doboz lépésenkénti útmutatóval Az elöl elegáns mintával díszített, újrafelhasználható és dekoratív keménypapír dobozban rendezetten tárolhatók a sminkkellékek. A fedél belső oldalán egy olyan részletes útmutató található, amely hét lépésben mutatja be a tökéletes szemöldökhöz vezető utat. Anyag: Nem rozsdásodó acélból készült csipesz PET sablonok Fa, műanyag, nejlon ecset Keménypapír doboz

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 43/2014  Mindent a szépségért

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.