Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 2 2017
Szilikon mosogatókendő, edényalátét

Szilikon mosogatókendő, edényalátét

Az újrafelhasználható szilikon mosogatókendő megkönnyíti az edények elmosogatását: egy rücskös oldallal rendelkezik a makacs szennyeződésekhez és egy szilikonsörtés oldallal a lemosáshoz. 230 °C-ig hőálló és még edényalátétként is használható. A gyorsan száradó kendő tapadókorongos és akasztófüllel is ellátták a mosogatóra vagy csempére történő rögzítéshez. Egyszerű tisztítás Sterilizáláshoz a kendőt három percen át főzze vízben vagy melegítse három percig nedves állapotban a 900-1.000 wattra beállított mikrohullámú sütőben.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 2/2017  Tiszta otthon

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.