Schließen

Színpompás szépségek

Fehérneműk & hálóruhák a családnak

Kedvenceink a kollekcióból

Kellemes feltöltődés

Nyári hálóingek & pizsamák

Lazításra fel!

Csíkos fehérneműk & hálóruhák az egész családnak

A pihenés és feltöltődés csíkos pizsamáinkban még jobban esik. A finom vonalak és az élénk színű, vastag csíkos minták határtalan jókedvet és könnyedséget árasztanak!

A lazítás pillanatai

Kényelmes szabadidőruhák

Csinos & komfortos

Női fehérneműk üde színekben

Melltartó kisokos

Mindenki megtalálhatja a kedvencét

A merevítős melltartóhoz

75–85B, 80–90C

 • Szivacsbetétek nélkül formál természetes dekoltázst
 • Dupla, nem átlátszó kosarak

A kicsinyítő melltartóhoz

85D–95D, 85E–100E

 • Speciális szabásvonal
 • 1 kosármérettel kisebbnek látszik a mell

A merevítős melltartóhoz

75–85B, 80–90C

 • Szivacsbetétek nélkül formál természetes dekoltázst
 • Dupla, nem átlátszó kosarak

A kosaras melltartóhoz

75–80A, 75–85B, 80–85C

 • A könnyű, varrás nélküli kosaraknak köszönhetően gyengéden formál
 • Ideális szűk szabású felsőrészek alá

A bustier melltartóhoz

XS 32/34–L 44/46

 • Sportos megjelenés a rugalmas, mell alatti guminak köszönhetően

A push-up melltartóhoz

75–80A, 75–85B

 • Ideális mélyen kivágott felsőrészek vagy trikók alá

A spacer melltartóhoz

80–95D, 85–95E

 • Finom csipkével az oldalsó részeknél
 • Kosarak optimális tartást biztosító merevítővel

A puha kosaras melltartóhoz

75–80A, 75–85B, 75–80C

 • Gyengéden, merevítő nélkül formál
 • Enyhén párnázott kosarak
A keresztméretek

A keresztméretek

Ha éppen nem kapható az Ön méretének megfelelő melltartó, akkor a keresztméret a megoldás. Ez azt jelenti, hogy nagyobb mell alatti körméretet és kisebb kosárméretet választunk – vagy fordítva. A 80 B keresztmérete a 85 A és a 75 C.

Mindennapi kényelem

Női fehérneműk nagyobb méretekben

Kedvenc alapdarabok

Melltartók & alsók minden napra

Trendi minták & pompás színek

Fehérneműk & hálóruhák gyerekeknek

Könnyed pihenés

Pizsamák & szabadidőruhák férfiaknak

Alap a kényelem!

Fehérneműk férfiaknak

Trikó tanácsadó

Minden stílushoz illik

A jersey trikóhoz

M/5 – XXL/8

 • Tökéletes illeszkedés
 • Rendkívül kényelmes viselet

A finoman bordázott trikóhoz

S/4 – XXL/8

 • Optimális illeszkedés a rugalmas, finoman bordázott anyag révén

A trikóhoz

S/4 – XXL/8

 • Tökéletes illeszkedés
 • V-nyakkivágással

A finoman bordázott trikóhoz

S/4 – XXL/8

 • Optimális illeszkedés a rugalmas, finoman bordázott anyag révén

Tökéletes kísérők

Kiegészítők szépségápoláshoz & ékszerekhez

EGYÜTT TUDUNK VÁLTOZTATNI!

Mindannyian felelősséggel viseltetünk a világ iránt, amelyben ma és holnap élünk. Ezért mi a Tchibo-nál 14 éve azon dolgozunk, hogy termékeink méltányos módon készüljenek - tiszteletben tartva környezetünket és azokat az embereket, akikkel együtt dolgozunk. Már számos területen sikert értünk el, amire büszkék vagyunk. Egyúttal azt is tudjuk, hogy még mindig sok a teendőnk - ez azonban egyedül nem, hanem csakis együtt sikerülhet. Együtt azokkal az emberekkel, akik termékeinket gyártják, és együtt Önökkel - vásárlóinkkal, akik termékeinket választják. A témával kapcsolatban további információkat talál a https://www.tchibo.hu/fenntarthatosag-a-tchibo-nal-c400107044.html weboldalon.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
A Global Organic Textile Standard (GOTS) szerint tanúsított ruháink viselete háromszorosan is jó érzés. Mert az ellenőrzött biológiai mezőgazdaságból és a környezeti és társadalmi követelményeknek megfelelő teljes textil termelési láncból mindenki profitál: A környezet, az emberek, a beszállítói lánc és Te is.

GOTS MINŐSÉG
Ezen a héten válogatott termékek kaptak GOTS tanúsítást. Ezek 70% / legalább 70% pamutot tartalmaznak ellenőrzött biológiai termelésből és a Global Organic Textile Standard (GOTS) előírásai szerint kerültek előállításra. Mind a termelés, mind a feldolgozás során kerüljük a veszélyes vegyszerek és kritikus adalékok használatát.
A Cotton made in Africa textíliáink is a JÓT TETTÉL jelöléssel rendelkeznek, mivel segítik a fenntartható pamuttermesztést Afrikában. A kezdeményezés ott körülbelül 670.000 pamuttermelővel dolgozik együtt és a családtagokat is beleszámítva kereken 5,3 millió embernek nyújtanak segítséget saját maguk megsegítésére egy jobb élet érdekében.

SEGÍTSÉG KERESKEDELEMMEL
Társadalmi igazságosság, több bevétel a családoknak és környezetvédelem – Ezek a célok. A termelők képzéseken tanulják meg, hogy hogyan ültessék a pamutot hatékonyan és környezetbarát módon. A nagyobb terméshozammal és a magasabb bevételekkel saját erejükből javítják saját és családjuk helyzetét. Minél több pamutot vásárolnak, annál jobb, mivel a vállalatok által fizetett licencdíjakból a termelési helyszíneken pl. iskolákat támogatnak. Így amellett, hogy a kényelmes viseletű divatot magadnak vásárolod, másoknak jobb jövőt is ajándékozol.
A Lenzing Viscose®-ból készült divat termékei esetén azonnal érzed, hogy JÓT TETTÉL. Mivel különösen lágy tapintással és simulékony eséssel tüntetik ki magukat.

A cellulózszálak azonban nem csupán a bőrnek nyújtanak kellemes érzetet, de a környezetnek is jót tesznek. Növényi nyersanyagokból készült. Ezeket alapvetően fenntartható forrásokból szerzik be. A termelés során mindig ügyelnek arra, hogy a magas fokú minőségi és környezetvédelmi szabványok rendelkezéseit betartsák.