Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 36 2015
Szív fényvisszaverő matricaszett

Szív fényvisszaverő matricaszett

Jobb láthatóság a közúti forgalomban A sötétebb évszakokban mindenkinek - iskolásoknak, kerékpárosoknak, gyalogosoknak egyaránt - úgy kell öltözködnie, hogy az autósok megfelelő távolságból könnyen észrevehessék őket. Ezek az öntapadós fényvisszaverők jobb láthatóságról gondoskodnak szürkületkor, sötétben és kedvezőtlen látási viszonyok között. Akkor fénylenek, ha az utcai lámpa vagy az autó fényszórója megvilágítja őket. A matricák megbízhatóan ragadnak sima felületekre és a legtöbb textíliára, így például iskolatáskára, bőröndre, esernyőre, babakocsira vagy gumicsizmára. Ruhák egyedi jelölésére stb. A matricák nem csak nagyobb biztonságról, de csinosabb megjelenést is gondoskodnak! Így a tetszés szerint kidíszített kabát vagy a táska biztosabban ér célba.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 36/2015  Eshet eső, fújhat szél!

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.