Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 50 2015
Szupersztár mikrofon

Szupersztár mikrofon

Jövőbeli szupersztároknak! Ennek a mikrofonnak az esetében hat zenei ritmus és különböző hang- és fényeffektusok választhatók, a hangerő szabályozható. A hangeffektusok nagyon kényelmesen, a nagy pedállal szabályozhatók. „Voice Change” (hangváltó”) a hangzás megváltoztatásához. A mikrofont be-/kikapcsolóval is ellátták. Együtt éneklés a kedvenc zeneszámmal Annak érdekében, hogy a kedvenc dalokkal együtt lehessen énekelni, a mikrofont MP3-lejátszókhoz, okostelefonokhoz vagy táblagépekhez való 3,5 mm-es AUX-csatlakozóval látták el. Elemmel együtt Négy AA típusú elem is tartozik hozzá.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 50/2015  Téli vidámság gyerekeknek

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.