Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 16 2015
Tálalószekrény

Tálalószekrény

Rengeteg tárolóhely Ez a bútordarab tágas segítőtárs a rendteremtésben. A stílusos tálalószekrény három fiókjában és a három nyílóajtaja mögött rengeteg hely található az asztalnemű, edények és egyebek számára. Az egyes ajtók mögött egy 3 különböző magasságba behelyezhető polclap található. Stílusos dizájn A bútordarab az elegáns talpkialakítással, a dekoratív, keretes ajtókkal, a prolimart, enyhén kiálló fedőlappal és a nemesacél hatású fogantyúkkal remekül illik a vidéki bájjal rendelkező, modern lakberendezési stílushoz. A fedőlap, az ajtók és a lábazat kiváló minőségű felülettel készült.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.