Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 4 2017
Tapadókorongos dupla akasztó

Tapadókorongos dupla akasztó

Praktikus tapadókorongos fürdőszobai tartó A körülményes lyukfúrás már a múlté! Ez a tükörfényes, krómozott dupla akasztó egyszerűen, gombnyomásra rögzíthető - fúrás nélkül. A prémium rugós tapadókorong-rendszer révén biztosan tart. Amint a szívóerő alábbhagy, láthatóvá válik a piros szegély. Újbóli felhelyezése ismét teljes tapadást biztosít. Annak érdekében, hogy a rögzítés nem tökéletesen sima felületen is sikerüljön, az egyenetlenségek kiegyensúlyozására öntapadó fóliát is mellékelünk hozzá. A tekercsfoglalat elfordítható.
2 395 Ft
2 395 Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 4/2017  A Hamam fürdő varázsa

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.