Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 23 2016
Tapadókorongos tárolókosár

Tapadókorongos tárolókosár

Praktikus tapadókorongos fürdőszobai tartó A körülményes lyukfúrás már a múlté! Ez a tükörfényes, krómozott tárolókosár egyszerűen, gombnyomásra rögzíthető - fúrás nélkül. A prémium rugós tapadókorong-rendszer révén biztosan tart. Amint a szívóerő alábbhagy, láthatóvá válik a piros szegély. Újbóli felhelyezése ismét teljes tapadást biztosít. Annak érdekében, hogy a rögzítés nem tökéletesen sima felületen is sikerüljön, az egyenetlenségek kiegyensúlyozására öntapadó fóliát is mellékelünk hozzá. Fürdőszobai tárolókosár 2 akasztóval Ez a tapadókorongos tárolókosár zseniálisan egyszerű ötlet a tusfürdő és a sampon könnyen hozzáférhető tárolásához. Használatával a fürdőszobai vízlehúzó, a mosdókesztyű és a szivacs is gyorsan kéznél van és a két akasztó segítségével felakaszthatók.
4 995 Ft
4 995 Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 23/2016  Játék a fürdőben!

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.