Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 36 2016
Tapadókorongos törölközőtartó

Tapadókorongos törölközőtartó

Kihúzható – optimálisan igazodik Egy nagyszerű ötlet kis fürdőszobákhoz: a tükörfényes nemesacélból készült törölközőtartó rúd kb. 35 cm-ről 55 cm-re kihúzható, így tökéletesen a fürdőszoba méretéhez igazítható. Könnyen rögzíthető – tapadókorongokkal A törölközőtartó a tapadókorongok segítségével nagyon könnyen és fúrás nélkül rögzíthető. Kissé elfordítva vákuum keletkezik, így a tapadókorongok megbízhatóan és fixen tartanak a csempén. Az felület esetleges egyenetlenségeinek kiegyensúlyozására öntapadó fóliát is mellékelünk hozzá.
3 695 Ft
3 695Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 36/2016  Álomszép fürdőszoba

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.