Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 28 2018
Tároló modul szett, fehér

Tároló modul szett, fehér

Így különösen hatékonyan kihasználható a tárolóhely: ez a kis helyiségekbe tervezett bútorcsaládunkhoz tartozó tároló modul szett három olyan elemből áll, amelyek változatosan összekapcsolhatók egymással és a sorozathoz tartozó további modulokkal igény szerint bővíthetők. Sokoldalú A modulok strapabíró, ütésálló műanyagélekkel és kopásálló, padlókímélő szilikonkorongokkal készültek. Az egyik modul olyan könnyű, halk becsukást biztosító ütközéstompítással ellátott ajtóval rendelkezik, amely a kivetőpántoknak köszönhetően egyszerűen felszerelhető. Mögötte egy behelyezhető polclap található. Egy további modul két nyitott rekesszel, a harmadik pedig golyós fiókcsúszókkal készült két fiókkal rendelkezik. A fiókokon és az ajtón valódi bőr hatását keltő matt barna fogantyúpántok találhatók.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 28/2018  Tárolási tippek & ötletek

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.