Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 2 2018
Tartalék olvasószemüveg, szürke

Tartalék olvasószemüveg, modern

Ez a modern, panto formájú tartalék olvasószemüveg kellemes viseletet biztosít, rugalmas és hosszú élettartamú. Amikor olvasási segédeszközre van szüksége: a szemüveg rugós zsanérja révén optimálisan illeszkedik a fej formájához, megakadályozza, hogy a szemüvegszár nyomja a halántékot, ezen kívül könnyen fel- és levehető. A műanyagkeret és a -lencsék könnyűek és még hosszabb olvasás esetén is kellemesen illeszkednek az orra. Az olvasószemüveg a kiváló minőségű filctokban tárolható, ha pedig bármi is zavarná a látást, egy praktikus, mikroszálas szemüvegtisztító kendő is tartozik hozzá.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 2/2018  Jó közérzet & egyensúly

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.