Schließen
Termékek Naptári hét 52 2017
Táska powerbankkel, fekete

Táska powerbankkel, fekete

Powerbank-kel - mobil áramellátás utazáshoz Tökéletes rend és utazás közbeni áramellátás bármikor. A levehető kézpánttal ellátott kis fekete táska első ránézésre semmi különös. Belsejében egy cipzáras rekesz, valamint hitelkártya, személyi igazolvány és egyebek tárolására szolgáló három rekesz található. A powerbank szinte észrevétlenül és elegáns csomagolásban vár a mobil áramforrásként törtnő használatra a kereskedelmi forgalomban kapható összes okostelefon és USB-n keresztül tölthető készülékek esetében. A legfeljebb két akkumulátorfeltöltéshez használható, kivehető, 4.000 mAh kapacitású akkumulátor külön is használható. A kék LED-ekkel ellátott töltésjelző lámpa információval szolgál a mindenkori kapacitásra vonatkozóan. Micro USB töltőkábel is tartozik hozzá.
8 995 Ft
8 995Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 52/2017  Téli leárazás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek

Magától felfújódó ülőpárna, foci minta

Tökéletes védelem a hideg és nedvesség ellen
3 295 Ft 2 995 Ft Quickshop

Sportöv okostelefonhoz

Átlátszó, ablakos érintőfelülettel
2 495 Ft Quickshop