Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 48 2016
Táskarendező

Táskarendező

Táskacsere átpakolás nélkül Ennek a praktikus táskarendezőnek köszönhetően az egyik táskából a másik táskába való vesződséges átpakolás már a múlté, hiszen használatával a táska tartalma gyorsan és rendezetten ázköltöztethető. Ez a praktikus rendezőeszköz strapabíró anyagból készült és nedves ruhával letörölhető. Táskarendező számos praktikus rekesszel A rendezőeszközt számos rekesszel látták el. Kívül egy rávarrt cipzáras zseb és három nyitott rekesz, belül pedig két nyitott rekesz, egy kulcstartó karabiner és egy három hitelkártyatartó rekesszel ellátott cipzáras rekesz gondoskodik a rendről és az áttekinthetőségről. A főrekesz cipzárral zárható.
2 295 Ft
2 295 Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 48/2016  Ragyogó megjelenés

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.