Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

Tavasz testközelből

Álomszép fehérneműk & hálóruhák

Kedvenceink a kollekcióból

Könnyed viseletek

Fehérneműk üde színekben

 
 
 
  
   
 
  
 
  
 
   
  
  
  

Színtiszta romantika

Fehérneműk, hálóruhák & ékszerek a különleges pillanatokhoz

Varázslatos & figyelemfelkeltő

Póló helyett body! Ezzel az egyszerű öltözködési tippel minden nő különlegessé teheti megjelenését. A body egy csinos blézerrel és elegáns ékszerrel kombinálva egyszerűen pompásan fog mutatni.
Női csipkés body
 
 
  
 
Sajnos már elfogyott
 
   
  
  
  
 
  
   

Zavartalan kényelem

Varrás nélküli fehérneműk

Tökéletesen passzol

Akár varrás nélkül készült kényelmes, akár különösen érzéki változat… melltartókból álló széles kínálatunkban minden igénynek megfelelő modelleket talál.

A kicsinyítő melltartóhoz

85-95D, 85-100E

 • Speciális szabásvonal – 1 kosármérettel kisebbnek látszik a mell
 • Különösen széles, puhán párnázott és állítható hosszúságú pántok

A push-up melltartóhoz

75-80A, 75-85B

 • Birkózó fazonú hátrésszel, finom csipkéből álló oldalsó résszel & elöl zárható kialakítással
 • Varrás nélkül előformázott kosarak beledolgozott push-up párnákkal

A variálható melltartóhoz

75-80A, 75-85B, 75-85C

 • Négyféleképpen hordható - minden öltözékhez illik
 • Csúszásgátló hatás az oldalsó innovatív bélésnek köszönhetően

A puha kosaras melltartóhoz

75-80A, 75-85B, 75-80C

 • Merevítő nélkül, gyengéden formál - különösen kényelmes
 • Enyhén párnázott kosarak

A merevítős melltartóhoz

75-85B, 80-90C

 • Betétek nélkül formál természetes dekoltázst
 • Kétrétegű, nem átlátszó kosarak - varrás nélkül előformázott

A puha melltartóhoz

85-90C, 80-95D, 80-95E

 • Merevítő és betétek nélkül - alig érezhető és különösen kényelmes
 • Optimális illeszkedés: a pántok szélessége a kosármérettel arányosan nő

A kosaras melltartóhoz

75-80A, 75-85B, 75-85C

 • Varrás nélküli kosarakkal, merevítőkkel és finom csipkével
 • Elasztánnal: formatartó, tökéletesen áll, rendkívül kényelmes viselet

A merevítős melltartóhoz

80-95D, 80-95E

 • Speciális, kényelmes szabásvonal nagy méretekhez
 • Egyedülállóan széles, állítható hosszúságú pántok és merevítős kosarak az optimális tartásért
A keresztméretek

A keresztméretek

Ha kedvenc melltartója éppen nem kapható az Ön méretében, akkor a keresztméret a megoldás. Ez azt jelenti, hogy nagyobb mell alatti körméretet és kisebb kosárméretet választunk – vagy fordítva. A 80B keresztmérete pl. a 85A és a 75C.

Minden nap komfortosan

Fehérneműk nagy méretekben

Tökéletes kényelem

A teltebb idomokat is tökéletesen ki lehet emelni. Ami ideális hozzá: olyan merevítővel és egyedülállóan széles pántokkal ellátott melltartók, valamint alakformáló fehérneműk, amelyek gyengéden formáló tulajdonságaik révén optimálisan hangsúlyozzák ki az alakot.

Kényelmes alapdarabok

Melltartók & alsók

Álomszép darabok

Hálóruhák a pihentető alvásért

Finom & csinos kötött darabok

Kellemesen puha, kötött pamut anyagból készült szabadidőruháink kényelmes kísérőként szolgálnak otthonában, lezseren kombinálva pedig tökéletes viseletet biztosítanak a mindennapok során. Így az Ön kiváló minőségű szabadidőruhája az utcán is laza megjelenést biztosít.

Ideje lazítani

Otthoni viseletek nőknek

Hálószobai textilek

Ágyneműhuzat, lepedő és párnahuzat

MÉLTÁNYOSSÁG AZ EMBERREL ÉS A TERMÉSZETTEL: EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK

A Tchibo-nál 13 éve azon dolgozunk, hogy termékeinket méltányos módon állíthassuk elő. Fontos számunkra a környezet védelme és a tisztességes magatartás mindazokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk. Célunk, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínáljunk, melyekre a kiváló minőség mellett társadalmi és ökológiai méltányosság jellemző. Mindezt már számos területen sikerrel megvalósítottuk, de tudjuk, hogy még mindig van teendőnk. Hogy ebben a kollekcióban mit is jelent a fenntarthatóság, azt itt és a termékleírásnál tudhatja meg.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
Selymesen lágy, nedvességvezető és kiegyenlíti a hőmérsékletet – hogy a JÓT TETTÉL termékek mennyire kellemes érintésűek, azt a TENCEL®-ből készült éjszakai fehérneműkkel tudhatod meg. A Lyocell szál kiváló viseleti tulajdonságaival győz meg. Ezenfelül gyártása is rendkívüli mértékben fenntartható.

A TENCEL® szál anyaga cellulóz, melyet FSC® tanúsítvánnyal rendelkező fából nyertek ki. A TENCEL® zárt termelési körben kerül gyártásra. Így biztos lehetsz benne, hogy a TENCEL®-ből készült éjszakai fehérneműk nem csak környezetbarátak, de viseletük is kellemes.
Újrahasznosított anyagból készült termékeinkhez újrafelhasználható anyagokat dolgozunk fel, amivel erőforrásokat és energiát takarítunk meg – ezért a többször felhasznált anyag megérdemli a JÓT TETTÉL címkét.

KIVÁLÓAN ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ
Újrahasznosított anyagokból készült termékek megvásárlásával a fenntarthatóbb életmód mellett döntesz. Így ugyanis nem mennek veszendőbe értékes nyersanyagok és energia, de a káros égéstermékek mennyisége, valamint a víz és a vegyszerek felhasználása is csökkenthető – termékeink változatlan minősége mellett.