Schließen

Kedvenceink a kollekcióból

Babaruhák fiúknak & lányoknak

Így takarékoskodik a vízzel egy body:

Biopamutot kizárólag természetes trágyázó- és növényvédőszerek felhasználásával állítanak elő. Ez pedig megőrzi a talaj termékenységét, védi az emberek egészségét és vizet spórol meg – gyerek pólónként átszámítva 257 litert. A baba- és gyerekruháink 100%-a biológiai gazdálkodásból származó pamutot tartalmaz.

Szép álmokat!

Baba pizsamák & hálózsákokok

Esős idő? Nem gond!

Fenntartható védelem pocsolyában ugrándozóknak

Az új esőruházati kollekció környezetbarát ecorepel impregnálással készült – fluorkarbon és PFC mentes. Víztaszító, környezetbarát és mosható. Így még esős időben sem ázik át a kicsik ruhája!

Stílusos ruhák kisgyerekeknek

Csinos darabok fiúknak & lányoknak

A biopamut többre képes:

A biogazdálkodás védi a természetet, kíméli a talajt, csökkenti a vízfelhasználást, így hozzájárul ahhoz, hogy a jövőben is foglalkozhassunk mezőgazdasággal. Ez pedig nemcsak nekünk, hanem a most még nagyon kicsiknek, a következő generációnak is fontos.

Bájos alapdarabok a ruhák alá

Trikók, alsók, boxerek & harisnyanadrágok

A bio lehet még jobb:

GOTS tanúsítvánnyal rendelkező termékeink – akárcsak a bio jelzés esetében – ökológiai gazdálkodásból származó pamutot tartalmaznak. Ezen kívül a teljes termelési lánc esetében ügyelünk a környezeti és szociális kritériumok betartására. Ide tartozik például, hogy a ruhákat veszélyes vegyszerek és egyéb kritikus adalékok nélkül állítjuk elő.

Bútorok & kiegészítők a gyerekszobába

Ki jön játszani?

Játékok a vidám pillanatokért

Nyomás a szabadba!

Szórakoztató kültéri játékok

 
  • 6 pohár gyerekeknek szettben, lezárható
Lezárható - optimális védelem a rovarok ellen
1 995Ft
Gyorsnézet
 
  • 2 az 1-ben úti társasjáték
2 az 1-ben: klasszikus táblajáték az egész családnak
2 995Ft
Gyorsnézet

MÉLTÁNYOSSÁG AZ EMBERREL ÉS A TERMÉSZETTEL: EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK

A Tchibo-nál 13 éve azon dolgozunk, hogy termékeinket méltányos módon állíthassuk elő. Fontos számunkra a környezet védelme és a tisztességes magatartás mindazokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk. Célunk, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínáljunk, melyekre a kiváló minőség mellett társadalmi és ökológiai méltányosság jellemző. Mindezt már számos területen sikerrel megvalósítottuk, de tudjuk, hogy még mindig van teendőnk. Hogy ebben a kollekcióban mit is jelent a fenntarthatóság, azt itt és a termékleírásnál tudhatja meg.
A Global Organic Textile Standard (GOTS) szerint tanúsított ruháink viselete háromszorosan is jó érzés. Mert az ellenőrzött biológiai mezőgazdaságból és a környezeti és társadalmi követelményeknek megfelelő teljes textil termelési láncból mindenki profitál: A környezet, az emberek, a beszállítói lánc és Te is.

GOTS MINŐSÉG
Ezen a héten válogatott termékek kaptak GOTS tanúsítást. Ezek 70% / legalább 70% pamutot tartalmaznak ellenőrzött biológiai termelésből és a Global Organic Textile Standard (GOTS) előírásai szerint kerültek előállításra. Mind a termelés, mind a feldolgozás során kerüljük a veszélyes vegyszerek és kritikus adalékok használatát.
A Cotton made in Africa textíliáink is a JÓT TETTÉL jelöléssel rendelkeznek, mivel segítik a fenntartható pamuttermesztést Afrikában. A kezdeményezés ott körülbelül 670.000 pamuttermelővel dolgozik együtt és a családtagokat is beleszámítva kereken 5,3 millió embernek nyújtanak segítséget saját maguk megsegítésére egy jobb élet érdekében.

SEGÍTSÉG KERESKEDELEMMEL
Társadalmi igazságosság, több bevétel a családoknak és környezetvédelem – Ezek a célok. A termelők képzéseken tanulják meg, hogy hogyan ültessék a pamutot hatékonyan és környezetbarát módon. A nagyobb terméshozammal és a magasabb bevételekkel saját erejükből javítják saját és családjuk helyzetét. Minél több pamutot vásárolnak, annál jobb, mivel a vállalatok által fizetett licencdíjakból a termelési helyszíneken pl. iskolákat támogatnak. Így amellett, hogy a kényelmes viseletű divatot magadnak vásárolod, másoknak jobb jövőt is ajándékozol.