Tchibo Privat Kaffee Rarität »Tansania Mbeya«

(10)
3 495Ft
Ft/kg 6 990,00
ÁFA-t tartalmaz
Intenzitás:
Pillanatnyilag nem kapható
coffee_cup_steaming

Tchibo Privat Kaffee Rarität »Tansania Mbeya«

Rendelési szám: 97399

  • kiegyensúlyozott, élénk íz friss, vörösáfonyás jegyekkel
  • 100% Arabica kávébab
  • 500g szemes pörkölt kávé
  • Rainforest Alliance által tanúsított farmokról, fenntartható termesztésből származik

Egyedülálló élvezet a távolból

Egy darab Afrika otthon: az új, limitált kiadású "Tansania Mbeya" kávéhoz a kávécseresznyét a legnagyobb gondossággal szüretelik. A kávébab gondos feldolgozása és kíméletes pörkölése kiegyensúlyozott és élénk ízt biztosít friss, vörösáfonyás jegyekkel. A szemes filterkávé formájában kapható különlegesség hamar bűvöletébe ejti a kávé szerelmeseit.

A limitált kiadáshoz felhasznált kávé kizárólag a Rainforest Alliance által tanúsított farmokról, fenntartható termesztésből származik.

A kávétermelő Tanzánia: az ellentétek harmóniája

A Kilimandzsáró hófödte csúcsai, a Serengeti száraz szavannái, Mbozi zöld kávéültetvényei – Tanzánia ősidőktől fogva elvarázsolja az embert sokszínű természetével. Mbeya felföldjén egészen különleges kávé terem, mely többek között a régióra jellemző erős esőzések és hosszú száraz időszakok markáns váltakozásának köszönheti egyedi karakterét.

A Tchibo Joint Forces programja 2014 óta több, mint 12.300 családi farmot támogat itt, a Mbeya hegyen, garantálva ezzel a fenntartható kávétermesztést. Ezenkívül a farmerek képzések segítségével tanulhatják meg, hogyan növeljék a terméshozamot, és hogyan termesszenek első osztályú Arabica kávét a jövőben is.

  • Megrendelés & szállítás
  • Vásárlói értékelések