Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 42 2017
Teleszkópos ablaktisztító behajtható fejjel

Teleszkópos ablaktisztító behajtható fejjel

Ezzel a háztartási segédeszközzel még az olyan magasan lévő ablakok is könnyedén megtisztíthatók, mint például a tetőablakok. A teleszkópos nyél legfeljebb 90 cm-ig kihúzható, az állítható, behajtható fejnek köszönhetően pedig minden szögben tökéletesen tisztít. A szilikonlehúzó csíkmentes tisztítást tesz lehetővé, a tisztító és a lehúzó gombnyomásra levehető - így külön-külön és együtt is használhatók. Kiváló minőségű mikroszálak Optimális tisztítás: a port és a szennyeződést fellazítja, melyet aztán a finom szálak gyűjtenek össze.
4 995 Ft
4 995 Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.