Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 29 2018
Térelválasztó erkélyre

Térelválasztó erkélyre

Ez a sokoldalú pad nem csupán egy feladatot old meg: magas hátfala például belátás elleni védelemként szolgál az erkélyen, ezen kívül kis területen biztosít rengeteg helyet a kiegészítők, növények vagy dekoráció számára. A két méretben készült, tároláshoz használható hat deszka igény szerint elhelyezhető, a lécek által biztosított szabad hely pedig további virágcserepek felakasztására alkalmas. Időjárásálló A pad felhajtható fedéllel rendelkezik, így ládaként virágtartók, szerszámok vagy kerti eszközök tárolásához is használhatók. A bútor kiváló minőségű, olajjal kezelt, FSC® tanúsítvánnyal rendelkező akácfából készült. A készlethez állítható magasságú talpak és fali tartó is tartozik.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.