Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

Terítéken az ízlés

A karácsonyi konyha kellékei

Kedvenceink a kollekcióból

Ragyogó teríték

Dekorációk az ünnepi asztalra

 
Trendi színek

Sötétkék & aranyszínű téli varázslat

Aranyszínű csillagok és gyertyatartók, ehhez illő sötétkék szalvéták és asztalterítők: nézzen szét az idei tél trendszínei között! Így lesz a karácsonyi és szilveszteri ünnepi asztalból ünnepélyes, hangulatos és figyelemfelkeltő otthoni kiegészítő.
 
Sajnos már elfogyott
 
 
Sajnos már elfogyott
  
     
  
   
Sajnos már elfogyott
  
  
  
Sajnos már elfogyott
 
Sajnos már elfogyott
 
  

A tökéletes sütés

Edények sütéshez & pároláshoz

 
Weihnachtsbraten in einem Bräter

Tippek a tökéletes karácsonyi sültek elkészítéséhez

  • Az elkészítés előtt egy-két órával vegye ki a hűtőszekrényből a húst, hogy az szobahőmérsékletűvé válhasson.
  • Használja ki az elősütés során keletkező hőt, és közvetlenül ez után tegye a húst a sütőbe.
  • Sütéskor adjon időt a húsnak, ezért ne állítsa be túl magasra a sütő hőmérsékletét: kiváló eredményt 80° és 120° fok közötti hőmérséklet esetén érhet el.

A maximális ízélményért

Főzőedények & konyhai segédeszközök

Finom falatok

Kiegészítők desszertekhez & kávéhoz

Koktélbár otthon

Kiegészítők koktélkészítéshez & koccintáshoz

A különleges pillanatokhoz

Bor & sajt ízléses tálalása

Konyha, amely csillagokat érdemel

Elektromos konyhai segédeszközök

 
Sajnos már elfogyott

Steak otthon, akár egy étteremben

A MeatBoss magas hőmérsékletű grillsütőben uralkodó 850°C néhány perc alatt optimális sütésről és olyan páratlan ízélményről gondoskodik, melyet Ön eddig csak steak éttermekben élhetett át - intenzív, pörkölt aromával és csodálatosan ropogós kéreggel.
Ismerje meg a MeatBoss-t!
 
Sajnos már elfogyott

MÉLTÁNYOSSÁG AZ EMBERREL ÉS A TERMÉSZETTEL: EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK

A Tchibo-nál 13 éve azon dolgozunk, hogy termékeinket méltányos módon állíthassuk elő. Fontos számunkra a környezet védelme és a tisztességes magatartás mindazokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk. Célunk, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínáljunk, melyekre a kiváló minőség mellett társadalmi és ökológiai méltányosság jellemző. Mindezt már számos területen sikerrel megvalósítottuk, de tudjuk, hogy még mindig van teendőnk. Hogy ebben a kollekcióban mit is jelent a fenntarthatóság, azt itt és a termékleírásnál tudhatja meg.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
Az erdők pótolhatatlanok. Befolyásolják az éghajlatot és védelmet nyújtanak az állatok és az emberek számára. Megőrzésük érdekében termékeink FSC® tanúsítású fából készültek, így a JÓT TETTÉL jelölést viselik.

Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei biztosítják a felelős erdőgazdálkodást – a fától a késztermékig.
Biztos lehetsz benne, hogy az erdők biológiai sokszínűsége védett. Biztosítják az erdei munkások jogainak és biztonságos munkakörülményeinek fenntartását is. Ez az aprólékosan kidolgozott fenntarthatóság.