Schließen

Természetesen finom

Praktikus konyhai eszközök & kiegészítők

A zománcozott anyagból készült nosztalgikus formák, tálak és tányérok, erős lenvászon anyagok, bájos nyomott minták Toile de Jouy stílusban és további szépséges kiegészítők igazán kellemes hangulatot teremtenek. Jó szórakozást kívánunk az ízek felfedezéséhez!

Kedvenceink a kollekcióból

Házias ízek

Konyhai segédeszközök & kiegészítők

 
   
Sajnos már elfogyott
     
     
  
  
    
Sajnos már elfogyott
  

Tudatosan a konyhában is

Ötletek kenyérsütéshez & további finomságokhoz

A közös étkezésekhez

Asztali & konyhai kiegészítők

Könnyed finomság

„Mmm!” – franciául ez azt jelenti, hogy „finom”. Egyszerű, nem? Sárgabarackos piténk is legalább ennyire könnyen elkészíthető. A receptet zománcozott piteformánk termékoldalán találja, ahol meg is rendelheti a praktikus eszközt. Voilà!
Megnézem

Mindig stílusosan

Szettek nőknek & férfiaknak

Kellemes hangulat

Toile de Jouy

Annyira lenyűgözőnek találjuk a Toile de Jouy-t, hogy a „jouy szövet” nem csak blúzokon és sálakon, hanem ágyneműinken és asztali futóinkon is visszaköszön. Az eredetileg rézkarcszerűen nyomott szövet divatkollekciónk fénypontja, valamint farmernadrággal és farmerruhával kombinált szettjeink tökéletes kiegészítője.

Már a használatuk is öröm

Washed paper-ből előállított termékeink tartósak és tépésbiztosak, akár a textil, mégis papírból - méghozzá FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papírból készültek, így még fenntarthatók is. Kellemes piknikezést és időtöltést kívánunk!

Jó éjszakát!

Álomszép ágyneműk & kiegészítők

Modern konyha

Bútorok & kiegészítők

 
Sajnos már elfogyott
  • Felnyitható zsúrasztal, fehér/fa
Vidéki stílusú termékcsaládunk tagja
119 995Ft
 
  • Tárolós pad, fehér
Vidéki stílusú termékcsaládunk tagja
79 995Ft
Gyorsnézet
 
  • Tálalószekrény, fehér
Vidéki stílusú termékcsaládunk tagja
209 995Ft
Gyorsnézet
  
  • Étkezőszék, fa lábakkal, szürke
Vidéki stílusú bútorcsaládunk tagja
39 995Ft
Gyorsnézet
 
  • Étkezőkanapé
Vidéki stílusú termékcsaládunk tagja
279 995Ft
Gyorsnézet

EGYÜTT TUDUNK VÁLTOZTATNI!

Mindannyian felelősséggel viseltetünk a világ iránt, amelyben ma és holnap élünk. Ezért mi a Tchibo-nál 14 éve azon dolgozunk, hogy termékeink méltányos módon készüljenek - tiszteletben tartva környezetünket és azokat az embereket, akikkel együtt dolgozunk. Már számos területen sikert értünk el, amire büszkék vagyunk. Egyúttal azt is tudjuk, hogy még mindig sok a teendőnk - ez azonban egyedül nem, hanem csakis együtt sikerülhet. Együtt azokkal az emberekkel, akik termékeinket gyártják, és együtt Önökkel - vásárlóinkkal, akik termékeinket választják. A témával kapcsolatban további információkat talál a https://www.tchibo.hu/fenntarthatosag-a-tchibo-nal-c400107044.html weboldalon.
A Global Organic Textile Standard (GOTS) szerint tanúsított ruháink viselete háromszorosan is jó érzés. Mert az ellenőrzött biológiai mezőgazdaságból és a környezeti és társadalmi követelményeknek megfelelő teljes textil termelési láncból mindenki profitál: A környezet, az emberek, a beszállítói lánc és Te is.

GOTS MINŐSÉG
Ezen a héten válogatott termékek kaptak GOTS tanúsítást. Ezek 70% / legalább 70% pamutot tartalmaznak ellenőrzött biológiai termelésből és a Global Organic Textile Standard (GOTS) előírásai szerint kerültek előállításra. Mind a termelés, mind a feldolgozás során kerüljük a veszélyes vegyszerek és kritikus adalékok használatát.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
Az erdők pótolhatatlanok. Befolyásolják az éghajlatot és védelmet nyújtanak az állatok és az emberek számára. Megőrzésük érdekében termékeink FSC® tanúsítású fából készültek, így a JÓT TETTÉL jelölést viselik.

Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei biztosítják a felelős erdőgazdálkodást – a fától a késztermékig.
Biztos lehetsz benne, hogy az erdők biológiai sokszínűsége védett. Biztosítják az erdei munkások jogainak és biztonságos munkakörülményeinek fenntartását is. Ez az aprólékosan kidolgozott fenntarthatóság.