Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

Testi-lelki megújulás

Fitnesz & jóga szettek

Kedvenceink a kollekcióból

Fókuszban a fittség

Fitneszruhák & sporteszközök

 
Hatékony edzés

Ez a fánk fitté tesz

A fánk alakú fitnesseszközzel számos izomcsoportot edzhet hatékonyan és célirányosan. Ezen kívül a stabilizációs gyakorlatok az egész testet erősítik. Praktikus: gyakorlatokat tartalmazó posztert is mellékelünk hozzá.

Valódi feltöltődés

Ruhák & kiegészítők jógázáshoz

 
Fenntarthatóan jó

Ragaszkodunk a biopamuthoz!

A sportruháinkhoz felhasznált pamut ökológiai gazdálkodásból származik. Ezáltal vizet takarítunk meg, védjük a talajt, valamint kíméljük az embert és környezetét. Mindemellett: textíliáink 85%-a már ma is biopamutból készül.
 
Kerek forma

Az erős izmokért

A gyűrű ellenállásával szemben kifejtett nyomás révén a különböző izomcsoportokat - karokat, mellizmokat, lábakat vagy hátat - erősítheti a pilatesgyűrűvel.

Nyugodt pillanatok

Szettek meditációhoz & lazításhoz

Kényelmes levezetés

Ruhák & praktikus kiegészítők

 
Tipp a kényelemért

Kifordítom, befordítom...

Erre a kifordítható kabátra nagy hidegben is ugyanúgy számíthat, mint az azt követő lazítás során. A kabát egyik oldala lélegző mikropolár, másik oldala pedig különösen puha plüss anyagból készült.

Hozza ki magából a maximumot!

Sport- & fitneszruhák férfiaknak

MÉLTÁNYOSSÁG AZ EMBERREL ÉS A TERMÉSZETTEL: EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK

A Tchibo-nál 13 éve azon dolgozunk, hogy termékeinket méltányos módon állíthassuk elő. Fontos számunkra a környezet védelme és a tisztességes magatartás mindazokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk. Célunk, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínáljunk, melyekre a kiváló minőség mellett társadalmi és ökológiai méltányosság jellemző. Mindezt már számos területen sikerrel megvalósítottuk, de tudjuk, hogy még mindig van teendőnk. Hogy ebben a kollekcióban mit is jelent a fenntarthatóság, azt itt és a termékleírásnál tudhatja meg.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.