Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 45 2016
Tésztaadagoló

Tésztaadagoló

Egyszerű adagolás a markolat megnyomásával Ezzel a tésztaadagolóval például makaronokhoz, mézeskalácsokhoz és aprósüteményekhez való tészta adagolható ki tisztán és könnyedén - az egyenletes sütési eredményért. A tészta odakerül, ahova kell és épp a kívánt mennyiségben: a tésztaadag a kereskedelmi forgalomban kapható tepsiknek megfelelő. A push mechanizmus megkönnyíti a tészta kiadagolását. A praktikus adagolási segédeszköz –20 és +70 °C között hőmérsékletálló és mosogatógépben tisztítható. Az adagoló tisztításkor teljesen szétszedhető részeire.
1 995 Ft
1 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.