Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 30 2017
Textilborotva mozgatható fejjel

Textilborotva mozgatható fejjel

Ez a textilborotva akkor nyújt elsősegélyt, amikor ruhatárára újra ráfér a frissítés. Egyedülállóan nagy borotvafelületének köszönhetően alaposan, kíméletesen és egyenletesen távolítja el a kötött anyagokról a bolyhokat és a csomókat. Kényelmes és alapos A két sebességfokozattal és négy beállítható vágáshosszal ellátott praktikus háztartási segédeszköz a mindenkori gyapjúfajtához igazítható - így különösen finom eredmény érhető el. A markolat a kényelmes munkavégzés érekében ergonomikusan formázott, a borotva a levehető boholytartónak köszönhetően nagyon könnyen tisztítható.
2 995 Ft
2 995 Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.