Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

Tisztaság könnyedén!

Takarítási eszközök & kiegészítők

Ezeknek a praktikus takarítási eszközöknek köszönhetően kevés víz és tisztítószer felhasználásával, viszont számos fenntartható megoldással teremthet tisztaságot. Ma már erre van szükség a háztartásban!

Kedvenceink a kollekcióból

A tiszta padlókért & ablakokért

Porszívók & ablaktisztítók

  • Kompakt gőztisztító
Nagy teljesítményű, hordozható gőztisztító
14 995Ft
Gyorsnézet
 
  • Ablaktisztító
Csík- és foltmentes ablaktisztítás - gyors, könnyű és higiénikus
9 995Ft
Gyorsnézet

Tisztítás & súrolás

Tisztítókendők és -kefék a makulátlan felületekért

Mosogatás & törölgetés

Ötletek a ragyogó tisztaságért

Tökéletesen ápolt ruhák

Kiegészítők mosáshoz, vasaláshoz & szétválogatáshoz

Minden a legnagyobb rendben

Szelektív hulladékgyűjtés & rendszerezés

 
  
 
  • Többfunkciós függőrendszer
Sílécek, kerti szerszámok seprűk stb. tárolásához
3 495Ft
Gyorsnézet
 
  • Összehajtható ruhásszekrény
Sokoldalú tárolási lehetőséget és nagy helyet biztosít
9 995Ft
Gyorsnézet

Még több tárolóhely

Helytakarékos polc- és szekrénymegoldások

 
  • Pad, tárolópolccal, fa
Helytakarékos - ülőpad, cipő- és tárolópolc egyben
28 995Ft
Gyorsnézet
 
  • Ülőpad, tárolóval
Ülőpárnával és fiókkal
43 995Ft
Gyorsnézet
 

MÉLTÁNYOSSÁG AZ EMBERREL ÉS A TERMÉSZETTEL: EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK

A Tchibo-nál 13 éve azon dolgozunk, hogy termékeinket méltányos módon állíthassuk elő. Fontos számunkra a környezet védelme és a tisztességes magatartás mindazokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk. Célunk, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínáljunk, melyekre a kiváló minőség mellett társadalmi és ökológiai méltányosság jellemző. Mindezt már számos területen sikerrel megvalósítottuk, de tudjuk, hogy még mindig van teendőnk. Hogy ebben a kollekcióban mit is jelent a fenntarthatóság, azt itt és a termékleírásnál tudhatja meg.
Az erdők pótolhatatlanok. Befolyásolják az éghajlatot és védelmet nyújtanak az állatok és az emberek számára. Megőrzésük érdekében termékeink FSC® tanúsítású fából készültek, így a JÓT TETTÉL jelölést viselik.

Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei biztosítják a felelős erdőgazdálkodást – a fától a késztermékig.
Biztos lehetsz benne, hogy az erdők biológiai sokszínűsége védett. Biztosítják az erdei munkások jogainak és biztonságos munkakörülményeinek fenntartását is. Ez az aprólékosan kidolgozott fenntarthatóság.
Újrahasznosított anyagból készült termékeinkhez újrafelhasználható anyagokat dolgozunk fel, amivel erőforrásokat és energiát takarítunk meg – ezért a többször felhasznált anyag megérdemli a JÓT TETTÉL címkét.

KIVÁLÓAN ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ
Újrahasznosított anyagokból készült termékek megvásárlásával a fenntarthatóbb életmód mellett döntesz. Így ugyanis nem mennek veszendőbe értékes nyersanyagok és energia, de a káros égéstermékek mennyisége, valamint a víz és a vegyszerek felhasználása is csökkenthető – termékeink változatlan minősége mellett.