Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 32 2018
Tisztítókefe 3 cserélhető huzattal

Tisztítókefe 3 cserélhető huzattal

Viszlát, por! Bye-bye, szennyeződés! Ezzel a tisztítókefével és három cserélhető huzatával gyorsan és alaposan megtisztíthatók a sima felületek a szennyeződéstől és a portól. A kefe sokoldalúan használható, a különböző huzatoknak köszönhetően pedig nedves- és száraztisztításhoz, valamint portörléshez is kiválóan alkalmas: 1 zöld mikroszálas huzat: benedvesítve eltávolítja a makacs szennyeződéseket 1 szürke mikroszálas huzat finom és durva csíkokkal: nedvesen és szárazon is eltávolítja a könnyű szennyeződéseket 1 fehér mikroszálas huzat: nagyfokú porfelvétel - alaposan megtisztítja a sima felületeket A kefenyél ergonomikusan formázott softgrip kialakítással. Az optimális nyomáskifejtés intenzív tisztítást tesz lehetővé. Ezzel a kefével még a nehezen hozzáférhető sarkok is könnyedén megtisztíthatók. A tépőzáras huzatok egyszerűen és gyorsan levehetők és kicserélhetők, valamint gond nélkül mosogatógépben tisztíthatók.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.