Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 32 2018
Tisztítókefe-készlet

Tisztítókefe-készlet

Piszkos? Nem létezik! Hiszen ezt a három kefét kifejezetten nehezen kitakarítható helyekhez tervezték. Különböző formákhoz igazodó rugalmas kefefejjel és erős műanyagsörtékkel rendelkeznek. A csúszásgátló softgrip bevonattal ellátott markolatok jól illenek a kézbe és akasztófüllel is ellátták őket. 3 különböző formájú kefefej változatos alkalmazási területekhez Kerek kefe pl. lefolyókhoz, vízleeresztőkhöz, mosogatók és mosdókagylók sarkaihoz Keskeny kefe pl. termoszkannákhoz, vázákhoz, keskeny palackokhoz és lefolyókhoz Háromszög alakú kefe: speciális forma pl. ablakkeretekhez, ajtókhoz és zuhanykabinokhoz
2 295 Ft
2 295Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek