Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 34 2016
Titkosító bélyegző

Titkosító bélyegző

Mielőtt a régi iratok vagy dokumentumok a hulladékgyűjtőbe kerülnének, jó hasznát veheti ennek a titkosító bélyegzőnek. A személyes adatokat gyorsan és egyszerűen felismerhetetlenné teszi. Kompakt formája révén jól kézben tartható. A pecsétgörgő gombnyomásra be- és kitolható. Utántölthető pecsét A bélyegzőfesték max. 1.000 bélyegzéshez elegendő és könnyen utántölthető. A kényelmes patroncsere során egy kis kampóval nyitható és zárható a rekesz. A titkosító bélyegzőt használati útmutatóval együtt szállítjuk. Szín: Türkiz Fekete bélyegzőfesték
1 595 Ft
1 595Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 34/2016  Végső nyári leárazás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.