Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 6 2018
To go-levestartó

To go-levestartó

Ebben a dupla falú levestartóban a forró forró, a hideg hideg marad - még útközben is. A fedél szivárgásmentesen zár és arról gondoskodik, hogy a leves vagy egyéb folyékony élelmiszerek védetten és főként hiánytalanul célba érjenek. A kanál a szilikongyűrűvel egyszerűen a tartóhoz rögzíthető. Sokoldalúan használható Az edény sokoldalúan használható, legyen szó kávéról vagy teáról, joghurtról, levesről vagy szilárd rágcsálnivalóról. A hideg ételek a beépített szelepnek köszönhetően mikrohullámú sütőben melegíthetők, majd ezután nem kell áttölteni őket. A szigetelő funkció természetesen mindkét irányban működik: mindig megvédi a kezeket a túlzott melegtől vagy hidegtől.
3 495 Ft
3 495 Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.