Schließen

Többfunkciós borotva

8 995Ft -44%
4 995Ft
 • Raktáron
Szállítási határidő
Cs, 2020.07.16. -tól-/-től H, 2020.07.20.-ig
 • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
 • Kiszállítás az üzletbe: ingyenes Click & Collect
 • Borotváláshoz és ritkításhoz a test minden területére
 • A meghosszabbított markolatnak köszönhetően könnyebb a nehezen elérhető részek szőrtelenítése
 • Nemesacél vágófelület és pengefej
 • Kb. 3-tól 10 mm-ig terjedő vágási hosszhoz
 • A vágófej folyóvíz alatt tisztítható

Többfunkciós borotva

Megrendelési szám 96073
Tökéletes ápoltság
Ha a szőrszálak leginkább ott burjánzanak, ahol a legkevésbé van szükség rá, akkor ennek a megbízható többfunkciós borotvának köszönhetően a megfelelő készüléket tartja a kezében. A LED-es kijelzéssel ellátott borotva a test bármely területének borotválására és szőrzetének ritkítására alkalmas, a meghosszabbított markolat pedig a nehezen elérhető részek szőrtelenítését is lehetővé teszi.

Pontos vágás 3 és 10 mm között
A borotva három és tíz milliméter között beállítható vágási hosszal rendelkezik, a vágási szélesség pedig körülbelül 3,5 centiméter. A vágófelület és a pengefej kiváló minőségű nemesacélból készült, a vágófej pedig folyó víz alatt kényelmesen tisztítható.

Akkumulátorról vagy hálózatról bármikor üzemeltethető
A borotva akkor is jó szolgálatot tesz, ha tulajdonosa sokat utazik a világban: a feszültséghez automatikusan igazodó hálózati adapterrel rendelkezik, így bármely villamosenergia-hálózaton belül használható. Akkumulátoros üzemmód esetén a készülék körülbelül 45 percig működik, ezt követően az akkumulátor mintegy 120 perc alatt tölthető fel teljesen.

Szín

Fekete

Anyag

Nemeascél pengetömb és vágófólia
Polikarbonát (PC) ház, töltőállomás és tartozékok
Poliészter tárolótasak

Méretek

SZÉ x MA x MÉ kb. 16,5 x 3 x 5,5 cm, markolattal kb. 38 x 5,5 x 10 cm

Tartalom / tartozékok

Hosszabbítóval, 3 fejjel, fésűvel, tisztítókefével, tárolótasakkal, töltőállomással, hálózati adapterrel és használati útmutatóval

Súly

Kb. 200 g

Elem/akku élettartama

Üzemideje 1 akkufeltöltéssel kb. 45 perc

További termékinformációk letöltése

Garancia
Garancia
A Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg a vásárlás időpontjától számított 3 év garanciát vállal erre a termékre. A garancia időtartama alatt térítésmentesen javítunk minden anyag- vagy gyártási hibát. A garancia érvényesítésének feltétele a Tchibo vagy egy Tchibo értékesítési partner által kiállított vásárlási bizonylat bemutatása. A garancia az EU, Svájc és Törökország területén érvényes. A garancia alól kivételt képeznek a szakszerűtlen kezelésből eredő károk, valamint a kopó alkatrészek / fogyóeszközök. A jelen garancia nem korlátozza a törvényben előírt szavatossági jogokat. További feltételek a kezelési útmutatóban olvashatók.

Megrendelési szám:

96073

Lehetséges szállítási címek:

 • Számlázási cím
 • Eltérő szállítási cím
 • Külföldi cím
 • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.