Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 22 2015
Többszörösen felhasználható sütőlap

Többszörösen felhasználható sütőlap

Sem liszt, sem zsiradék nem szükséges A szilikon nélkülözhetetlen, ha sütésről van szó! Ez a sütőlap tökéletesen helyettesíti a sütőpapírt például pizza, bagett vagy keksz készítésekor és csatos sütőformákhoz is használható. Felső oldala praktikus tapadásmentes bevonattal készült, ezért sem liszt, sem zsiradék nem szükséges a használatához, a munkafelület pedig tiszta marad. Alja csúszásgátló kialakítású, ezért alátétként tésztanyújtáshoz is használható. Rugalmas és egyszerű A szilikon csodálatosan rugalmas, ezért könnyen elfér a szekrényben is. Mindemellett ez az innovatív anyag –30 és +230 °C között hőmérsékletálló. Az igény szerinti méretre vágható sütőlapot cm-skálabeosztással, átmérő- és tortaszelet-jelöléssel is ellátták.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 22/2015  Saját kezűleg, szeretettel

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.